Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | Galactici pe picioroage, apariţii la înălţime în Cetatea Alba Carolina la Alba Iulia Music&Film Festival

Ziarul Unirea

Publicat

în

Galactici pe picioroage, apariţii la înălţime în Cetatea Alba Carolina la Alba Iulia Music&Film Festival

A doua zi de Alba Iulia Music&Film Festival aduce și mai mult spectacol în Cetatea Alba Carolina. Ateliere pentru copii, galactici pe picioroange și o porție de Azur, înaintea proiecțiilor de seară.

În timp ce serile sunt rezervate proiecțiilor și concertelor pentru “oameni mari”, diminețile aparțin distracției pentru întreaga familie: Magic Puppet şi lumea Micului Prinț, atelier de confecționat păpuși din șosete,spectacole de magie, atelier de baloane modelabile.

Seara, tot pentru copiii mari şi mici au defilat galacticii pe picioroange “ca să ne invite la filme și concerte”.

De la cel mai mic până la cel mai mare, trecătorii au fost fascinaţi de prezenţa actorilor pe picioroange. Oamenii s-au adunat să vadă ineditele apariţii şi să se fotografieze cu ele.

Proiecțiile de sâmbătă seara vor fi precedate de formația-fenomen a anilor ’90, Azur, care va fi sufletul petrecerii încă o dată în cariera sa de 50 de ani. Ajunsă celebră dintr-o întâmplare, interzisă de conducerea Securității din Brăila, formația Azur a spart normele și a ajuns în mai toate casele cu noul lor sound: muzică lăutărească, pusă pe acorduri de chitară electrică și orgă, peste care s-au mai așezat și ritmuri balcanice. Celebrele “Mona”, “S-a rupt lanțul de iubire”, „În staţie la Lizeanu” și multe altele vor răsuna, în Piața Cetății, sâmbătă seara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Modernizarea Școlii Gimnaziale „Ioan de Hunedoara” din Sântimbru: Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Licitația lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizarea școlii gimnaziale „Ioan de Hunedoara” din Sântimbru: Dotare cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale. Licitația lansată pe SEAP Administrația comunei Sântimbru a lansat recent licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a școlii gimnaziale „Ioan de Hunedoara” din comună. Citește și: Investiție de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea