Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ Florin Roman: Fabrica din Cugir a pierdut contractul pentru pistoalele Beretta – ”Grija conducerii este să transforme uzina într-o cazemată de partid”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat, vineri, la conferința de presă, că Fabrica de Arme Cugir a pierdut contractul pentru fabricarea pistoalelor Beretta, acesta fiind semnat cu fabrica din Plopeni, unde se crează astfel aproximativ 300 de noi locuri de muncă. Parlamentarul acuză conducerea fabricii din Cugir de management defectuos și spune că este interesată doar s-o transforme într-o ”cazemată de partid” unde să fie angajate în principal persoanele cu adeziune la PSD.

”Săptămâna trecută, domnul Bădălău, domnul ministru Leș au semnat la Plopeni un contract pentru producția de arme de asalt, pistoale marca Beretta. În urma acestui contract apar 300 de noi locuri de muncă la fabrica de la Plopeni. I-am adresat o întrebare domnului ministru Bădălău: care este motivul pentru care Uzina Mecanică Cugir care, inițial era parte în acest contract nu mai apare ca beneficiar al contractului cu Beretta? Ceva pentru mine este foarte putred în ceea ce se întâmplă la Cugir, este menținută o conducere acolo unde am avut acea tragedie soldată cu moartea unei femei, am avut apoi altă tragedie în urmă cu două luni de zile și acum înțeleg că au făcut o solicitare către Consiliul de Administrație al Romarm, pentru creșterea numărului de directori, de la cinci, la șapte. Dacă asta este singura grijă pe care o au acești oameni, să transforme acea fabrică de armament într-o cazemată de partid, atunci cu siguranță vor reuși. Dacă Bădălău nu va lua măsuri împotriva lor, pentru management ineficient și pentru cele două accidente pe care acum se așterne praful, pentru că nu mai spune nimeni absolut nimic despre cele două dosare penale, cu siguranță că în momentul în care vom ajunge la guvernare primii pe care-i zburăm sunt cei de la Cugir care, repet, transformă acesată fabrică întro mega-zonă de partid în care angajați sunt doar rudele și prietenii, în baza adeziunii la PSD”, a declarat Florin Roman.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea