Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO| Diana Rad, tânăra din Alba, i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la „Românii au talent”, cu vocea angelică: „Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Diana Rad, tânăra de 17 ani din Ocna Mureș i-a lăsat fără cuvinte pe jurații de la „Românii au talent” în această seară cu vocea ei angelică, iar aceștia au răsplătit-o cu 4 de DA.

Diana are 17 ani și este originară din Ocna Mureș. Concurenta a mărturisit că face parte dintr-un cor al unei biserici neoprotestante. Cântă atât cu vocea, cât și la trompetă, iar tatăl său alege piesele pe care să le interpreteze la biserică. Diana a fost sfătuită de mama sa și de o verișoară să participe la „Românii au talent”, iar sugestia lor a fost perfectă, date fiind reacțiile celor patru jurați.

YouTube video

„Bravo, Diana! Cea mai frumoasă aventură pe care o poți trăi este cea pe care o visezi. Să nu amâni, să trăiești momentul, să îți împlinești visul. Du-te pe drumul ăsta. Se simte când omul cântă din suflet. Ți-ai pus sufletul pe tavă și ne-ai dăruit emoție. Foarte frumos a fost!”, a fost reacția Andrei.

„Ascultă-ți părinții, ascultă-l pe Domnul, dar du-te la Consservator la Cluj. Tu ai biserica în tine oriunde te vei duce. Dumnezeu a hotărât asta și a spus ‘fata mea, pe răspunderea mea, du-te singură, ești o biserică’. Du-te pe drumul ăsta, tot lucrarea Domnului o vei face”, i-a transmis Florin Călinescu.

sursă foto: romaniiautalent.protv.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Salariul, criteriul cel mai important pentru românii care caută locuri de muncă Salariul, echilibrul dintre viața personală și cea profesională și relația bună cu managerul sunt criteriile care contează cel mai mult pentru români când vine vorba de alegerea unui job, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare și transmis către site-ul StartupCafe.ro. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea