Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Cugireanul Mihai Toader i-a uimit pe jurații de la MasterChef, cu talentul său!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mihai Toader are 23 de ani și locuiește în Cugir. El a reușit să îi impresioneze pe jurații de la emisiunea concurs MasterChef de la Pro Tv cu talentul și determinarea sa – și bineînțeles cu o porție de scoici Saint Jacques cu piure de conopidă și ulei de trufe, fistic, chili și mentă.

Mihai și-a împlinit visul pentru ca este talentat și foarte pasionat de gătit, reușind să îl impresioneze și pe tatălui său, Ulise Toader, care nu l-a susținut să devină bucătar profesionist, dorind ceva mai mult pentru fiul său.

Tânărul cugirean a mărturisit celor de la MasterChef că își dorește foarte mult să devină un bucătar profesionist, acesta fiind visul său cel mai mare. A mai povestit cum a luptat cu tatăl cu care a avut numeroase discuții  în legătura cu alegerea sa.  “În liceu am vrut să urmez un curs de gastronomie, nu a fost de acord și deoarece depindeam de el a trebuit să ascult. Îmi doresc enorm  ca astăzi să iau șorțul și să îi demonstrez că am realizat ceva.”, a spus Mihai.

„Am crezut că e mai bine să mă urmeze, știți că așa sunt părinții, mai egoiști”, si-a justificat atitudinea Ulise Toader.

Mihai Toader este angajat la Uzina Mecanică Cugir iar tatăl său la Compania Națională Romarm. A moștenit pasiunea pentru gătit de la bunicul său, care a fost bucătar la spitalul din Cugir.

“Mi-aș dori sa merg cat mai departe in acest concurs, să am ocazia să lucrez cu tot felul de produse. Stau într-un oraș cu 20.000 de locuitori și nu am această ocazie. Ar fi ceva extraordinar, ar fi un vis devenit realitate”, a mai spus Mihai copleșit de emoții.

Când au aflat jurații unde lucrează Mihai și tatăl său, au glumit spunând: „Sunteți o familie de creatori de puști”, iar legătura între puști și gastronomie este că nu poți pleca la război cu burta goală.

Timp de aproape 10 minute de emisiune, cât a durat momentul tânărului cugirean, jurații au fost duri, însă  Mihai a fost încrezător reușind să îi convingă că este talentat și că merită să meargă mai departe în concurs.

Aparent nemulțumiți de viteza cu care a gătit scoicile, membrii juriului i-au dat lui Mihai o probă suplimentară – să gătească paste în maxim 20 de minute. Surprinzător, Mihai a ales să gătescă tot un produs exotic, mai ales pentru un orășel cu 20.000 de locuitori, adică pasta pomodorro e basilico, spaghete cu roșii și busuioc, reușind să le prepare chiar mai repede decât i s-a cerut… Și, surpriză! Jurații i-au adus șorțul spunând: “Ni s-a făcut și nouă foame și am vrut să mâncăm ceva făcut de un om talentat!” și au luat farfuria cu paste, îndreptându-se către un loc unde puteau să le mănânce.

Au urmat momente de bucurie, lacrimi, îmbrățișări.

“Cred că este cea mai frumoasă zi din viața mea!” a mărturisit Mihai, în timp ce tatăl său spunea cu lacrimi în ochi: “Dorința de a face ce îi place a învins, m-a învins și pe mine!”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră

Ziarul Unirea

Publicat

în

2 iulie: Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, unul dintre cei mai importanți domnitori și cel mai mare apărător al creștinătății din țara noatră Sfântul Voievod Ștefan cel Mare a fost unul dintre cei mai importanți domnitori ai țării noastre și este cunoscut drept cel mai mare apărător al creștinătății din țara noastră, acesta domnind în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea