Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

VIDEO: Cugireanul Mihai Toader i-a uimit pe jurații de la MasterChef, cu talentul său!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mihai Toader are 23 de ani și locuiește în Cugir. El a reușit să îi impresioneze pe jurații de la emisiunea concurs MasterChef de la Pro Tv cu talentul și determinarea sa – și bineînțeles cu o porție de scoici Saint Jacques cu piure de conopidă și ulei de trufe, fistic, chili și mentă.

Mihai și-a împlinit visul pentru ca este talentat și foarte pasionat de gătit, reușind să îl impresioneze și pe tatălui său, Ulise Toader, care nu l-a susținut să devină bucătar profesionist, dorind ceva mai mult pentru fiul său.

Tânărul cugirean a mărturisit celor de la MasterChef că își dorește foarte mult să devină un bucătar profesionist, acesta fiind visul său cel mai mare. A mai povestit cum a luptat cu tatăl cu care a avut numeroase discuții  în legătura cu alegerea sa.  “În liceu am vrut să urmez un curs de gastronomie, nu a fost de acord și deoarece depindeam de el a trebuit să ascult. Îmi doresc enorm  ca astăzi să iau șorțul și să îi demonstrez că am realizat ceva.”, a spus Mihai.

„Am crezut că e mai bine să mă urmeze, știți că așa sunt părinții, mai egoiști”, si-a justificat atitudinea Ulise Toader.

Mihai Toader este angajat la Uzina Mecanică Cugir iar tatăl său la Compania Națională Romarm. A moștenit pasiunea pentru gătit de la bunicul său, care a fost bucătar la spitalul din Cugir.

“Mi-aș dori sa merg cat mai departe in acest concurs, să am ocazia să lucrez cu tot felul de produse. Stau într-un oraș cu 20.000 de locuitori și nu am această ocazie. Ar fi ceva extraordinar, ar fi un vis devenit realitate”, a mai spus Mihai copleșit de emoții.

Când au aflat jurații unde lucrează Mihai și tatăl său, au glumit spunând: „Sunteți o familie de creatori de puști”, iar legătura între puști și gastronomie este că nu poți pleca la război cu burta goală.

Timp de aproape 10 minute de emisiune, cât a durat momentul tânărului cugirean, jurații au fost duri, însă  Mihai a fost încrezător reușind să îi convingă că este talentat și că merită să meargă mai departe în concurs.

Aparent nemulțumiți de viteza cu care a gătit scoicile, membrii juriului i-au dat lui Mihai o probă suplimentară – să gătească paste în maxim 20 de minute. Surprinzător, Mihai a ales să gătescă tot un produs exotic, mai ales pentru un orășel cu 20.000 de locuitori, adică pasta pomodorro e basilico, spaghete cu roșii și busuioc, reușind să le prepare chiar mai repede decât i s-a cerut… Și, surpriză! Jurații i-au adus șorțul spunând: “Ni s-a făcut și nouă foame și am vrut să mâncăm ceva făcut de un om talentat!” și au luat farfuria cu paste, îndreptându-se către un loc unde puteau să le mănânce.

Au urmat momente de bucurie, lacrimi, îmbrățișări.

“Cred că este cea mai frumoasă zi din viața mea!” a mărturisit Mihai, în timp ce tatăl său spunea cu lacrimi în ochi: “Dorința de a face ce îi place a învins, m-a învins și pe mine!”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea