Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Cel mai puternic român, SHOW la festivalul camioanelor tunate din Alba Iulia: ”Pregătiți-vă pentru adrenalină maximă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cel mai puternic român, SHOW la festivalul camioanelor tunate din Alba Iulia: ”Pregătiți-vă pentru adrenalină maximă”

Radu Valahu, cel mai puternic român, vine în primul weekend din august la festivalul camioanelor tunate din Alba Iulia și va accepta orice provocare la skanderberg, în șanțurile Cetății Alba Carolina.

Citește și: 4-6 august| Truck Tuning Art 2023: Titanii șoselelor scriu istorie în Cetatea din Alba Iulia. Cel mai puternic român va face skanderberg cu toți cei care îl vor provoca

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Radu Valahu și-a anunțat prezența la cel mai mare show de tir-uri tunate din România prin intermediul unui clip video postat pe pagina personală de Facebook.

Bărbatul va face o demonstrație de forță pentru cei prezenți la eveniment și va ”da mână cu mână la masa de skandenberg” cu cei care vor avea curajul să îi accepte provocarea.

Vă aștept cu mare drag, 4-6 august. Mai este puțin, pregătiți-vă pentru adrenalină maximă, voi cei care iubiți tot ce e frumos. Regii Șoselelor, doar la Alba Iulia, în șanțurile Cetății, la cel mai tare show Truck Tunning Art. Ne vedem în forță”, a transmis Valahu.

Truck Tunning Art 2023 revine la Alba Iulia în weekend-ul 4-6 august și își propune consolidarea statului de eveniment de brand al municipiului Alba Iulia și lider de profil în România și Europa, cu sprijinul Primăriei, sponsorilor și voluntarilor.

Zeci de mii de cai putere și sute de pasionați vor încerca să își adjudece 11 categorii și 34 de cupe conferite în urma deciziei unui juriu specializat precum și votul publicului larg căruia îi promit un spectacol variat și aparte.

Ediția TTA 2023 se remarcă prin elemente de noutate: publicul votant va putea să câștige sute de litri de combustibil, precum și 1000 de lei pentru cel mai reușit cadru fotografic surprins în cele trei zile de desfășurare ale evenimentului.

Pe scena festivalului vor concerta trupele locale Râpa Roșie și Brothers, iar MIX-ul ideal va fi pus de DJ Cretzu, cu sprijinul tehnic conferit de o societate locală specializată.

Pasionații de truck tuning vor pune în scenă un spectacol de lumini și umbre denumit „Onor în Cetate” în cinstea municipiului gazdă, al cetățenilor săi și turiștilor ce au optat să fie prezenți la TTA 2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea