Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Cătălin Milea, un tânăr din Aiud, a filmat primul cover în România la o piesă a lui Richard Marx. „Îmi doresc să cânt, muncesc de 16 ani pentru acest vis”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cătălin Milea are 32 de ani și este din Aiud. De curând a filmat primul său cover în România cu care speră să câștige admirația fanilor și să se lanseze într-o carieră muzicală.

Aiudeanul a fost crescut de bunica sa de la 8 ani, după ce tatăl său a murit într-un accident de tren. A început să cânte la vârsta de 14 ani, iar la 16 ani înregistra prima sa piesă în studio. Cătălin a urmat o școală de canto și cel mai mult își dorește să cânte. A participat la mai multe evenimente, iar in prezent este în căutarea unui impresar care să îl ajute să își îndeplinească visul.

https://www.youtube.com/watch?v=QE_OwtCnRjk&feature=share

“Eu îmi compun toate piesele. Am urmat o școală de canto și am cântat la foarte multe evenimente. Mi-aș dori să-mi găsesc un impresar, muncesc de 16 ani pentru acest vis, iar acum am făcut primul cover în România la piesa lui Richard Marx,” spune cântărețul.

Tânărul a participat anul trecut și la X-Factor și deși nu a câștigat, consideră că a fost o experiență benefică pentru o viitoare carieră muzicală. De asemenea a mai filmat și un clip în Spania, Theboyslove, iar luna viitoare tânărul intenționează să scoată o piesă și un videoclip în limba spaniolă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea