Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Bătaie în trafic la Orăștie: Un șofer din Cugir, care conducea un Mercedes, l-a lăsat ”lat” pe un tânăr după ce i-a dat un pumn în ”figură”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un șofer din Cugir, județul Alba, i-a aplicat un pumn în zona feței unui tânăr din județul Hunedoara. Cei doi au oprit într-o stație de carburanți după o altercație în trafic, pentru a-și regla conturile.

Șoferul din Cugir conducea un Mercedes alb, cu numărul de înmatriculare AB.55.UGI, iar la finalul altercației din trafic, care a fost filmată, i-a dat un pumn la nivelul feței unui șofer din Hunedoara, care a căzut ”lat”.

”Este vorba de o altercație pe DN7. Cei doi conducători auto au oprit, apoi, într-o stație de carburanți. Din păcate conflictul verbal a degenerat. În urma unei lovituri un tânăr din județul Hunedoara, comuna Beriu, a suferit un traumatism cranio-cerebral”, potrivit polițiștilor hunedoreni.

Prezumtivul autor este un bărbat din Alba, orașul Cugir (N.M. – inițialele numelui).

Acesta a fost oprit în trafic, identificat și audiat în legătură cu acuzațiile care i se aduc. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub infracțiunea de loviri sau alte violențe.

Tânărul lovit are 21 de ani, a fost transportat la spital, iar potrivit medicilor viața lui nu este pusă în pericol. Cel care a filmat scena strigă către agresor să sune la numărul 112.

UPDATE, IPJ Hunedoara: În data de 19.09.2017, la ora 16:27, Poliţia Municipiului Orăștie a fost sesizată despre faptul că, în incinta unei staţii de alimentare cu carburanți din localitate, a avut loc o altercaţie între doi bărbaţi.

În urma sesizării, de urgenţă la fața locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică, în urma cercetărilor poliţiştii stabilind că un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Beriu, a fost lovit în zona capului de către un bărbat de 42 de ani, din judeţul Alba. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o șicanare în trafic, pe DN 7, cei doi oprind autoturismele pe care le conduceau în incinta staţiei de carburanţi pentru a avea o discuție, care, din păcate, a degenerat.

Tânărul în vârstă de 21 de ani a fost transportat cu o ambulanță la U.P.U. Orăștie, în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar prezumtivul agresor, care a părăsit locul faptei înainte de sosirea echipajului de ordine publică, a fost identificat la scurt timp în trafic, pe o stradă din municipiul Orăştie, cu sprijinul unui echipaj de poliţie rutieră şi condus la sediul subunităţii de poliţie, pentru cercetări.

În cauză a fost  întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, poliţiştii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a  cauzelor și împrejurărilor comiterii faptei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE | Alertă neconfirmată de ACCIDENT în Alba Iulia, pe strada Zlatnei, la Micești Un accident rutier a avut loc luni la amiază, în jurul orei 12.00, pe strada Zlatnei, din cartierul Micești. Citește și: ACCIDENT pe DN 75, la Arieșeni: Un bărbat a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în afara […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea