VIDEO: Bărbați din Ocna Mureș și Războieni, suspecți de furturi din locomotive și vagoane CFR, săltați de polițiștii din Alba
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au probat activitatea infracțională a şase bărbaţi din Ocna Mureş şi Războieni, judeţul Alba, cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, delapidare şi tăinuire.
Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că, în perioada 2011 -2013, patru dintre suspecţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 49 de ani, ar fi sustras în repetate rânduri motorină din locomotivele şi cisternele societăţii CFR, precum şi produse agricole şi îngrăşăminte chimice.
În activitatea infracţională, cei patru au fost ajutaţi la transportul şi depozitarea mărfurilor furate, de alţi doi bărbaţi, din Ocna Mureş. Ulterior, motorina, produsele agricole şi îngrășămintele sustrase erau valorificate la diverşi agricultori din Ocna Mureş şi din localităţile limitrofe sau erau folosite de suspecţi în gospodăriile proprii.
În cursul zilei de ieri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Alba au efectuat 7 percheziţii la domiciliile suspecţilor. La acţiune au participat şi poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Alba, poliţişti din Aiud şi Ocna Mureş, precum şi din cadrul Serviciului Anticorupţie Alba.
În urma percheziţiilor, au fost găsiţi 805 litri de motorină, 105 litri de ulei de motor şi transmisie, doi saci de azotat de amoniu, bunuri susceptibile a proveni din furt. Au fost ridicaţi, de asemenea, 2.580 de lei, despre care există suspiciunea că provin în urma valorificării de către suspecţi a bunurilor sustrase.
Cinci dintre suspecţi au fost conduşi, în cursul zilei de ieri, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii comiterii infracțiunilor de furt calificat, delapidarea şi tăinuire.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Video
Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate
Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 5 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum o oră
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii