Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO/ ALDE Alba: Cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida solicită Consilliului Județean repararea de urgență a podului peste Mureș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Infrastructura din unele zone ae județului a fost subiectul principal al conferinței de presă de vineri, de la ALDE Alba, la care au fost prezenți președintele organizației județene, Ioan Lazăr, și Andreea Takacs-Varro, președintele organizației Aiud.

Cea din urmă a semnalat problemele cu care se confruntă cetățenii din satele Gâmbaș și Păgida, respectiv de starea de degradare în care se află podul peste Mureș.

S-au strâns peste 80 de semnături pe o solicitare către Consiliul Județean pentru o intervenție de urgență atât pentru repararea podului, cât și a drumului care face legătura între Aiud și cele două sate aparținătiare:

De asemenea, președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr a prezentat o altă zonă, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde, unde infrastrucrura este ”la pământ”. Mai exact, aici nu există ”nici măcar o palmă de asfalt ”.

Lazăr a declarat că s-a săturat de un deceniu de promisiuni venite dinspre Consiliul Județean Alba, legate de asfaltarea unei porțiuni din DJ 107 K, respectiv cea de pe teritoriul comunei Întregalde. Deși acum 4 ani a început lucrările pe acest drum, ele s-au împotmolit la Roica.

Liderul ALDE Alba a anunțat că, în consecință, partidul pe care îl coordonează la noi în județ se mobilizează pentru strângerea de semnături în vederea acționării în judecată a Consiliului Județean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Primăria Alba Iulia achiziționează 17 autoturisme electrice și hybrid plug-in. Licitația de peste 2 milioane de lei, lansată pe SEAP Administrația municipiului Alba Iulia a lansat, recent, licitația pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede achiziționarea de autoturisme electrice și autoturisme hibrid plug-in. Citește și: Nu au fost simple promisiuni electorale. Primăria Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea