Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

VIDEO A nins pe DN 67C – Transalpina, în plină primăvară: Zăpadă și gheață între Rânca și Obârșia Lotrului. Circulația rutieră rămâne închisă

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

A nins pe DN 67C – Transalpina, în plină primăvară: Zăpadă și gheață între Rânca și Obârșia Lotrului. Circulația rutieră rămâne închisă

A nins în noaptea de marți spre miercuri, în plină primăvară, în staţiunea montană Rânca, unde stratul de omăt măsoară acum câţiva centimetri, iar autoritățile au transmis un avertisment pentru șoferii care intenționau să traverseze porţiunea DN 67C între Rânca și Obârșia Lotrului, pe carosabil fiind zăpadă și gheață.

Citește și: VIDEO Transalpina rămâne ÎNCHISĂ: Drumarii continuă deszăpezirea celei mai înalte șosele din România

Pe DN 67C între Rânca și Obârșia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare. Autoritățile au transmis un avertisment pentru șoferii care intenționau să traverseze această porțiune montană.

Pe DN 67C între Rânca și Obârșia Lotrului (Transalpina), noaptea trecută s-au înregistrat precipitații sub formă de ninsoare.

Reamintim că acest sector de drum este închis circulației publice și facem apel la conducătorii auto să nu intre pe acest sector pentru că se expun unui real pericol, pe carosabil fiind zăpadă și gheată,”avertizează DRDP Craiova.

În cea mai mare parte a ţãrii, vremea va fi mai rece decât în mod obişnuit pentru aceastã perioadã din an. Înnorãrile vor fi mai persistente în sud şi est şi temporare în celelalte regiuni. Cu precãdere dupã-amiaza şi seara vor fi averse şi descãrcãri electrice, local în zonele montane şi submontane, în regiunile vestice şi sud-vestice şi doar izolat în restul teritoriului. La altitudini mari vor mai fi posibile precipitaţii slabe sub formã de lapoviţã şi ninsoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă Vacanţa de Paşte s-a încheiat de câteva săptămâni, iar elevii au revenit în bănci, dar cei mai mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea