Rămâi conectat

Curier Județean

Viceprimarul Cugirului Rodica Florea merge la Bruxelles

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Pe adresa Primăriei Cugir a sosit o scrisoare de la Bruxelles, prin care  viceprimarul oraşului prof. Rodica Florea este invitată să ia parte la Conferinţa cu tema  ”Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii”, reuniune ce se va desfăşura în perioada 12-15 februarie a.c.
Invitaţia vine din partea Comitetului Regiunilor al Uniunii Europene care şi-a propus  prin diverse forme să identifice şi chiar valorifice măsuri concrete  de creare a oportunităţilor privind îmbătrânirea activă cum ar fi: menţinerea vârstnicilor în câmpul muncii; accentuarea rolului activ în societate; dezvoltarea serviciilor pentru o viaţă cât mai sănătoasă şi împlinită.
De menţionat că anul 2012 a fost desemnat de Uniunea Europeană  ”Anul european al îmbătrânirii active şi al solidarităţii între generaţii”, urmare a faptului că modificările demografice şi îmbătrânirea accelerată a populaţiei antrenează după sine o multitudine de efecte negative în plan social, economic şi financiar. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia: Coliziune între un Mercedes și un BMW Un accident rutier a avut loc vineri, în jurul orei 23.00, în intersecția din zona Stadion din Alba Iulia, în urma unei neacordări de prioritate. Potrivit martorilor oculari, care au trimis fotografii pe adresa redacției […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea