Vicepreședintele Senatului Teodor Atanasiu a rămas pe dinafara Parlamentului după ce a candidat pe lista PNL Buzău, motivând că Alba e prea departe

Vicepreședintele Senatului Teodor Atanasiu nu a obținut încă un mandat de senator, după ce a candidat pe lista PNL Buzău, deși e originar din Cugir, motivând la începutul lunii septembrie că județul Alba e prea departe de București, unde s-a mutat cu familia.

atanasiu-iohannisUn oficial al Biroului Electoral Județean (BEJ) Buzău a declarat pentru ziarulunirea.ro că PNL nu a obținut niciun mandat de senator.

ELIT

Teodor Atanasiu, căruia prietenii îi spun ”Tase”, a fost un apropiat al președintelui Klaus Iohannis, pe care l-ar fi convins să preia șefia PNL după demisia lui Crin Antonescu, iar apoi l-a susținut pentru a candida la prezidențiale din partea ACL.

Fost ministru al Apărării în Guvernul Tăriceanu, Atanasiu a fost unul dintre cei care au inițiat fuziunea dintre PNL și PDL, iar apoi, potrivit celebrelor stenograme ale unor discuții purtate la Bistrița, a afirmat că liberalii nu mai au nevoie de cei din PDL, iar promisiunea privind desemnarea lui Cătălin Predoiu în fotoliul de premier este doar o iluzie. În ciuda criticilor venite din partea foștilor lideri ai PDL, care i-au cerut demisia, Atanasiu a rămas ”în picioare”, fiind în prezent prim-vicepreședinte al PNL.

Teodor Atanasiu a fost președinte al Consiliului Județean Alba, președinte al Autorității de Valorificare a Activelor Statului (AVAS) deputat și senator, iar în plan politic a condus timp de 20 de ani PNL Alba, fiind o scurtă perioadă de timp și președinte al PNL București.

Atanasiu a intrat, la începutul acestei săptămâni, în cărți și pentru funcția de secretar general al PNL, însă a pierdut-o în fața lui Marian Petrache, care o va ocupa până la Convenția Națională. Totodată, în 2014, după ce Klaus Iohannis a fost ales președinte, Atanasiu și Ludovic Orban și-au arătat intenția de a candida pentru președinția PNL, funcție ocupată apoi de Alina Gorghiu, care a demisionat după alegerile parlamentare.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

4 Comentarii

S.W.A.T. 15 decembrie 2016 at 17:58

Mare scofala ! A iesit pe usa din dos,asa cum are si caracterul,….de mamifer cu slanina !

fane de la sifoane 16 decembrie 2016 at 9:54

apai la cat a agonisit din „bietele salarii” si din „putinul” „castigat in mod cinstit”, poate sa-si schimbe nevasta, cu un model mai nou si poate trai linistit pana la adanci batraneti….

vox 16 decembrie 2016 at 12:39

Ragusitul aut????incredibil!!!

Orizontatoru` 16 decembrie 2016 at 13:12

A…plecat degeaba din Alba ! Da`…oricum, aici nu-l mai vota nici nevasta-sa …..de-a doua ! Ca aia …prima, „a dat”acatiste mai de mult….

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...