Rămâi conectat

Sport

„Veteranul” Kiraly pus pe liber de CS Zlatna!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Aurarii au renunţat şi la Bogdan Prodea

 

    Vineri, Seso Câmpia Turzii şi CS Zlatna, două divizionare terţe colege de serie au remizat în jocul amical disputat la Cluj, scor 1-1 (1-0), goluri înscrise de Sancira, respectiv nou-venitul Oct. Drăgan (11 metri). Antrenorul aurarilor, Dorel Mureşan, a mizat pe Cocârcă -Sucală, H. Marian, Kiraly, G. Toma, P. Pop, Kopandi, Morar, Cucuruzan, Sg. Pop, A. Câmpean (au mai intrat Oct. Drăgan, C. Suciu, Tămăşan, Mânecan, B. Prodea, Lăcătuş, M. Rusu şi I. Marian). Următoarul meci de pregătire al zlătnenilor va avea loc marţi, 21 februarie, în compania celor de la Sportul Sebeş (Liga a IV-a). La finele întâlnirii, după o discuţie mai aprinsă cu preşedintele Adrian Marius Haţegan, pe seama restanţelor financiare, fundaşul „veteran” Nicolae Kiraly (36 ani, căpitanul şi totodată fostul secund) a fost pus pe liber. De asemenea, oficialii zlătneni au renunţat şi la serviciile lui Bogdan Prodea (abia adus de la Steaua II). „În cazul lui Kiraly am hotărât să ne despărţim, din punctul meu de vedere, din motive disciplinare”, a spus preşedintele Marius Haţegan. Sâmbătă seara, fotbalistul de pe Ampoi nu ştia de hotărârea luată. „Nu ştiu exact situaţia, sunt şocat şi supărat, nu-mi cade bine o asemenea veste. Nu mă aşteptam să mă depart aşa de Zlatna, mai ales după tot ce am făcut, mai ales în ultima vreme, pentru această echipă”, a precizat Nicolae Kiraly.
lÎnregimentaţi Al. Man şi Oct. Drăgan
Dacă Kiraly şi B. Prodea sunt foarte aproape de a semna zilele viitoare cu Europa Alba Iulia (ce i-a dorit în această perioadă), la gruparea din Munţii Apuseni a fost înregimentat în weekend Oct. Drăgan (26 ani, mijlocaş Mureşul Deva), cel ce a şi înscris cu Seso, fotbalistul aflându-se şi pe lista lui Gherman. De asemenea, aurarii l-au rezolvat şi pe fundaşul Alexandru Man (Unirea Alba Iulia), cel care înaintea reluării antrenamentelor în vederea returului s-a întors la divizionara secundă (afirmând că nu mai doreşte să joace la CS Zlatna), deşi împrumutul său este valabil până în vară. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea