Rămâi conectat

Actualitate

Utilizatorii aplicației Whatsapp vor fi AFECTAȚI de o modificare MAJORĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Noua versiune de desktop a aplicației Whatsapp permite utilizatorilor să realizeze apeluri audio și video. Aceștia au avut parte de un preview limitat, inițiat în luna decembrie, însă acum va deveni definitiv.

WhatsApp a activat joi funcţia de comunicare video şi audio pentru desktop, disponibilă acum în cadrul aplicaţiilor de Windows şi Mac. Lansarea face parte din încercarea producătorului de a mai diminua din diferenţele majore de funcţionalitate existente între aplicaţiile mobile şi cele de desktop, în defavoarea celor din urmă.

Apelurile audio şi video făcute cu versiunea de desktop vor fi criptate, la fel ca cele iniţiate de pe dispozitivele mobile, iar WhatsApp nu scapă prilejul de a aminti acest lucru, mai ales după ce a pierdut mai multe milioane de utilizatori, ca urmare a modificării politicilor privind gestionarea datelor personale.

Dacă la finele anului trecut a avut loc o pre-lansare, în care s-a dat acces unui număr limitat de utilizatori, acum toţi utilizatorii WhatsApp au, sau vor avea cât de curând, acces la noile facilităţi.

Marea limitare vine din faptul că, cel puţin la început, se pot realiza apeluri audio şi video pe desktop doar între două persoane, lipsind suportul pentru grupurile de utilizatori.

WhatsApp promite, însă, că va oferi suport şi pentru grupuri, la un moment dat, însă nu înaintează o dată măcar aproximativ în acest sens.

Facebook are în plan realizarea interoperabilităţii între cele trei servicii de comunicare pe care le deţine, Messenger, WhatsApp şi Instagram Direct, iar primii paşi au fost deja făcuţi, când, cel puţin în anumite regiuni, a fost introdusă posibilitatea trimiterii şi primirii mesajelor între Messenger şi Instagram. Din planurile pentru această interoperabilitate face parte şi componenta de desktop a WhatsApp.

sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea