Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Urmărire ca-n filme pe un drum din Apuseni: Cum a încercat un șofer ”MORT DE BEAT” să scape de polițiști, ascunzându-se într-o pădure

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmărire ca-n filme pe un drum din Apuseni: Cum a încercat un șofer ”MORT DE BEAT” să scape de polițiști, ascunzându-se într-o pădure

Un șofer ”mort de beat” a încercat să scape de polițiști ca într-un scenariu de film. Bărbatul din Hunedoara a fugit cu mașina și s-a ascuns într-o pădure, unde a fost prins de oamenii legii și reținut.

La data de 5 martie 2024, în jurul orei 13.45, polițiștii rutieri din Abrud, în timp ce acționau pe DN 74 A, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 57 de ani, din comuna Criscior, județul Hunedoara.

Citește și: SCANDAL la Coșlariu: Un bărbat REȚINUT după ce a bătut un bătrân și l-a bagat în spital

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele, bărbatul a demarat, încercând să scape de control.

A fost urmărit de polițiști, iar în apropierea unei păduri a abandonat autoturismul și s-a ascuns în pădure, loc în care a fost identificat de polițiști.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 6 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru depunerea măsurilor legale.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea