Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărire ”ca-n filme” pe străzile municipiului Sebeș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Un tânăr de 19 ani a refuzat să oprească autovehiculul la semnalul regulamentar efectuat de poliţişti

La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş, în timp ce efectuau activităţi de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Cântarului din municipiul Sebeş, au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autoturism care circula spre cartierul de rromi din localitate.

Întrucât conducătorul autoturismului a refuzat să oprească, poliţiştii au pornit în urmărirea autovehiculului, iar după ce acesta a traversat mai multe străzi şi a  ajuns pe câmp a abandonat autoturismul, a coborât din acesta şi a început să fugă pe câmp, într-o direcţie necunoscută, pentru a-şi asigura scăparea.

Poliţiştii au continuat urmărirea conducătorului auto pe câmp, l-au somat pentru a se opri, dar acesta nu s-a conformat, motiv pentru care cei doi poliţişti, în scop de avertizare, au folosit armamentul din dotare, trăgând focuri de armă în plan vertical, însă persoana urmărită a refuzat să se oprească, continuând deplasarea în fugă.

Ulterior, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti, conducătorul auto a fost identificat pe raza carterului de rromi din municipiul Sebeş, stabilind că acesta se numeşte Robert G., de 19 ani, din. Sebeş.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

”În cauza se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de  conducere”, fapta prev. şi ped. de art. 86 alin.1, din O.U.G. 195/ 2002 –  republicată”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: În Apuseni, iarnă în miezul primăverii. Temperaturile au scăzut de la 22 de grade la 0 grade Potrivit unor imagini postate pe pagina de socializare de pensiunea „Cabana Moților”, în Apuseni sunt peisaje de iarnă. În ultimele două zile temperaturile au scăzut brusc de la 22 de grade, la 0 grade sau chiar sub […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea