Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO VIDEO | Accident rutier la Câmpeni: Două persoane rănite, după coliziunea între două autoturisme

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

UPDATE FOTO VIDEO | Accident rutier la Câmpeni: Două persoane rănite, după coliziunea între două autoturisme

Secția de pompieri Câmpeni intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe raza localității Câmpeni.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă și un echipaj pentru prim ajutor.

YouTube video

Reprezentanții IPJ Alba au declarat faptul că „traficul rutier este îngreunat pe centura ocolitoare a orașului Câmpeni din cauza unui accident rutier in care au fost implicate două autovehicule și în urma căruia 2 persoane ar fi fost rănite. Cercetarea la fata locului este in desfășurare.”

UPDATE: Forțele de intervenție au ajuns la locul producerii accidentului. Este vorba despre 2 auto implicate, 3 persoane aflate in cele 2 auto. Fără persoane încarcerate. 2 persoane necesită îngrijiri medicale, acestea prezentând leziuni ușoare.

UPDATE, IPJ Alba: În după amiaza zilei de 21 septembrie 2023, în jurul orei 20,00, polițiștii din Câmpeni au intervenit pe centura ocolitoare a orașului unde a fost sesizat faptul că s-a produs un accident.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un tânăr de 23 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, la kilometrul 77 + 850 de metri, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un tânăr de 23 de ani, din Câmpeni.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului primului autoturism și a unui tânăr de 16 ani, pasager în cel de-al doilea autoturism.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Viitor consilier local de la Teiuș, surprins pe un câmp cultivat cu vinete: ”Nu lua bă! Nu lua, nu lua! Are camere pe baterii” Consilierul local nou ales, Florea Dumitru, de la Teiuș, a fost surprins împreună cu încă două persoane, pe un câmp cultivat cu vinete, de camerele de supraveghere montate de proprietarii terenului. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea