Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ FOTO/ ȘTIREA TA: ”BĂTĂLIE” cu urlete și geamuri sparte, noaptea trecută, la căminele studențești din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Scandal mare, noaptea trecută în Alba Iulia, la căminele studențești de pe strada Vasile Alecsandri. Se pare că ”bătălia” s-a dat între un grup de localnici din zonă și câțiva studenți. Oamenii care locuiesc în apropiere au auzit strigăte și zgomot de geamuri sparte, dar nu au îndrăznit să iasă din case, de frică să nu se trezească cu ”vreun bolovan în cap” – spun cei din vecinătate.

Miercuri dimineața locul arăta ”ca după război”. Clădirea căminului are mai multe geamuri sparte și urme de lovituri pe pereți iar pe trotuarul din față sunt cărămizile cu care s-a aruncat din stradă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, noaptea trecută a fost un apel pe 112, prin care se sesiza că un grup de cetățeni din zonă fac gălăgie, dar în momentul în care a ajuns echipajul de poliție, nu mai era nimeni. Referitor la distrugerile pe care le-a suferit clădirea, administratorul căminelor a declarat că nu dorește să facă plângere.

De asemenea, contactat de ziarulunirea.ro, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba a declarat că instituția nu a avut nicio intervenție în acea zonă, noaptea trecută.

Pe de altă parte, albaiulienii care locuiesc în apropiere spun că a fost vorba despre un nou conflict între localnicii din ”Țigănime” și studenți, și nu înțeleg de ce nu se ia nicio măsură, deoarece astfel de incidente se produc frecvent.

Revenim cu detalii


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea