UPDATE/ FOTO/ ȘTIREA TA: ”BĂTĂLIE” cu urlete și geamuri sparte, noaptea trecută, la căminele studențești din Alba Iulia

Scandal mare, noaptea trecută în Alba Iulia, la căminele studențești de pe strada Vasile Alecsandri. Se pare că ”bătălia” s-a dat între un grup de localnici din zonă și câțiva studenți. Oamenii care locuiesc în apropiere au auzit strigăte și zgomot de geamuri sparte, dar nu au îndrăznit să iasă din case, de frică să nu se trezească cu ”vreun bolovan în cap” – spun cei din vecinătate.

Miercuri dimineața locul arăta ”ca după război”. Clădirea căminului are mai multe geamuri sparte și urme de lovituri pe pereți iar pe trotuarul din față sunt cărămizile cu care s-a aruncat din stradă.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, noaptea trecută a fost un apel pe 112, prin care se sesiza că un grup de cetățeni din zonă fac gălăgie, dar în momentul în care a ajuns echipajul de poliție, nu mai era nimeni. Referitor la distrugerile pe care le-a suferit clădirea, administratorul căminelor a declarat că nu dorește să facă plângere.

De asemenea, contactat de ziarulunirea.ro, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Alba a declarat că instituția nu a avut nicio intervenție în acea zonă, noaptea trecută.

Pe de altă parte, albaiulienii care locuiesc în apropiere spun că a fost vorba despre un nou conflict între localnicii din ”Țigănime” și studenți, și nu înțeleg de ce nu se ia nicio măsură, deoarece astfel de incidente se produc frecvent.

Revenim cu detalii

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...