Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier GRAV pe DJ107, între Șona și Sânmiclăuș: O femeie de 78 de ani a ajuns la spital, după ce autoturismul în care se afla a ajuns în șanț

BONTEA Alexandru

Publicat

în

UPDATE FOTO| ACCIDENT rutier GRAV pe DJ107, între Șona și Sânmiclăuș: O femeie de 78 de ani a ajuns la spital, după ce autoturismul în care se afla a ajuns în șanț

Garda de intervenție Blaj intervine pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare la un accident rutier produs pe DJ 107, între localitatea Șona și localitatea Șânmiclăuș.

Din informațiile preliminare ar fi vorba despre un accident rutier, cu un autoturism implicat, posibil o persoană rănită, conștientă.

În cadrul intervenției au fost alocate o autospecială pentru stingere cu apă și spumă, un echipaj pentru prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă.

UPDATE, ora 11.00: Forțele de intervenție au ajuns la locul accidentului.

Este vorba despre un autoturism implicat, 2 participanți la trafic.

Ambele persoane sunt asistate medical de către echipajele medicale prezente la locul accidentului.

O persoană este în stare de inconștientă si prezintă TCC, cea de-a două persoană este conștientă.

Persoana care s-a aflat în stare de inconștiență, de sex feminin, a devenit conștientă și a fost preluată de către echipajul SMURD. Aceasta va fii transportată la spital.

Ce-a de-a doua persoană nu necesită îngrijiri medicale.

UPDATE IPJ Alba, ora 11.15: Traficul rutier este îngreunat pe DJ 107, între Șona și Sânmiclăuș, din cauza unui accident rutier care a avut loc la kilometrul 64 + 800 de metri.

În accident a fost implicat un singur autoturism, iar din primele date rezultă că două persoane au fost rănite. Cercetarea la fața locului este în desfășurare.

UPDATE IPJ Alba, 16 februarie 2023: La data de 15 februarie 2023, în jurul orei 10,30, polițiștii din Blaj au intervenit pe DJ 107, la un accident rutier, soldat cu victime omenești.

Din primele cercetări a rezultat că un bărbat de 43 de ani, din comuna Șona, în timp ce conducea un autoturism în direcția Jidvei – Șona, la kilometrul 64 +125 de metri a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu o rigolă de beton.

În urma accidentului, o femeie de 78 de ani, din comuna Șona, pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale și a fost transportată la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO | Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicușor Stanciu, căpitanul României, a primit placheta de onoare a ISU Alba: ”Sunt mândru și onorat să mă aflu aici! Nu vă zic cel mai bun să câștige, pentru că toți sunteți învingători” Nicolae Stanciu, căpoitanul României, a participat joi, 25 iulie 2024, la deschiderea concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa zonală, de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea