Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| ACCIDENT în Alba Iulia: Doi șoferi de 70 și 72 de ani au intrat în coliziune. Unul dintre bărbați a ajuns la spital

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

UPDATE FOTO| ACCIDENT în Alba Iulia: Doi șoferi de 70 și 72 de ani au intrat în coliziune. Unul dintre bărbați a ajuns la spital

În cursul zilei de duminică, 12 martie, la intersecța străzilor Toporașilor cu Nichita Stănescu a avut loc un accident din cauza unei neacordări de prioritate.

Din primele informații, o persoană în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost transportată la spital, prezentând leziuni ușoare.

UPDATE IPJ Alba: La data de 12 martie 2023, în jurul orei 16,00, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit la un accident care s-a produs la intersecția străzilor Nichita Stănescu cu Toporașilor, din municipiul Alba Iulia.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 70 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Nichita Stănescu, nu a acordat prioritate unui autoturism care circula pe strada Toporașilor, care era condus de un bărbat de 72 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, conducătorul celui de-al doilea autoturism a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, care a indicat faptul că niciunul nu era sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE FOTO | Intervenție dificilă a pompierilor din Alba pentru salvarea unui VIȚEL căzut într-o fântână adâncă de 13 metri, în comuna Sohodol

Ziarul Unirea

Publicat

în

Intervenție dificilă a pompierilor din Alba pentru salvarea unui VIȚEL căzut într-o fântână adâncă de 13 metri, în comuna Sohodol Pompierii din Câmpeni intervin miercuri la amiază în comuna Sohodol pentru salvarea unui vițel căzut într-o fântână adâncă de 13 metri. Citește și: VIDEO | Misiune dificilă a pompierilor din Alba pentru salvarea unui cal […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea