Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier mortal la Petrești: Un bărbat de 71 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un capăt de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs, marți, pe strada 1 Mai din Petrești.

accident motocicleta004Potrivit polițiștilor, K.A., din localitate, în timp ce conducea o motocicletă, a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului bărbatul a suferit leziuni grave în zona capului, iar personalul ambulanței sosite la locul accidentului nu a mai putut decât să-i declare decesul.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

UPDATE: ”La data de 15.09.2015, în jurul orei 11.15, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Petreşti, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că K.A., de 71 de ani, din Petrești, în timp ce conducea o motocicletă pe strada 1 Mai din Petreşti, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, motociclistul a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 17-18 august 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 17-18 august 2024. Citește și: VIDEO | Cum se efectuează testele antidrog (drugtest): Explicațiile polițiștilor din Alba Conducătorii auto sunt sfătuiți să circule cu atenție […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea