Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier mortal la Petrești: Un bărbat de 71 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu motocicleta într-un capăt de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat în vârstă de 71 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident rutier produs, marți, pe strada 1 Mai din Petrești.

accident motocicleta004Potrivit polițiștilor, K.A., din localitate, în timp ce conducea o motocicletă, a intrat în coliziune cu un capăt de pod.

În urma impactului bărbatul a suferit leziuni grave în zona capului, iar personalul ambulanței sosite la locul accidentului nu a mai putut decât să-i declare decesul.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc evenimentul.

UPDATE: ”La data de 15.09.2015, în jurul orei 11.15, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată cu privire la faptul că pe raza localităţii Petreşti, s-a produs un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că K.A., de 71 de ani, din Petrești, în timp ce conducea o motocicletă pe strada 1 Mai din Petreşti, a pierdut controlul asupra acesteia şi a intrat în coliziune cu un stâlp. În urma accidentului, motociclistul a decedat. Cercetările sunt continuate”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea