Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la ieșire din Blaj: autoturism răsturnat – 4 persoane rănite ușor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Patru persoane au fost rănite ușor, trei dintre acestea fiind transportate la spital, miercuri dimineață, în urma unui accident rutier ce a avut loc pe DN 14 B, la ieșirea din Blaj.

Potrivit polițiștilor este vorba despre un autoutrism care s-a răsturnat. La fața locului se desfășoară cercetări. Traficul este blocat pe un sens.

UPDATE: Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului a stabilit că cel mai probabil acesta s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum. Autoturismul implicat este o Dacia Logan înmatriculată în Alba. Acesta a ieșit inițial de pe carosabil, apoi șoferul a virat brusc, a intrat înapoi pe drum și s-a răsturnat. Cei trei pasageri nu au fost răniți grav însă au fost transportați la spital pentru investigații medicale de specialitate. Șoferul a rămas la locul accidentului. În zonă traficul rutier a fost reluat după aproximativ o jumătate de oră.

UPDATE raport IPJ Alba:  Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că H.I., de 62 de ani, din municipiul Blaj, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Blaj – Teiuş, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a ieșit de pe carosabil în partea dreaptă a direcţiei de mers iar la revenire, datorită faptului că a pătruns pe acostamentul înalt, autoturismul s-a răsturnat pe carosabil.

În urma accidentului 3 bărbaţi, de 52, 58 şi 59 de ani, toţi din Blaj, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea