Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier în Petrești – un rănit după o tamponare între două autoturisme

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Două autoturisme s-au tamponat într-o intersecție din localitatea Petrești (în zona ”la oglindă”.

Potrivit polițiștilor o persoană a fost rănită și primește îngrijiri medicale.

La fața locului se desfășoară cercetări pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Cauza accidentului este neacordarea de prioritate iar vinovatul este un tânăr de 23 de ani din Bistrița Năsăud, aflat la volanul unui autoturism Skoda Fabia. Acesta a lovit în plin, la capătul străzii 1 Mai, un autoturism Volkswagen Passat înmatriculat în Spania, care circula regulamentar.

Din ultimele date comunicate de reprezentantul IPJ Alba rezultă că 3 bărbați, toți din Petrești, aflați în mașina  lovită, au suferit contuzii și fracturi. Aceștia au fost transportați la Spitalul Municipal Sebeș pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa

Bera Larisa

Publicat

în

18- 28 iulie 2024 | Tabăra Internațională de la Oașa, ediția a VI-a, organizată de Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei în colaborare cu Mănăstirea Oașa Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei și Mănăstirea Oașa organizează, în perioada 18-28 iulie 2024, ediția a VI-a a Taberei Internaționale de la Oașa, la care sunt așteptați tinerii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea