Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier în Alba Iulia: Copil lovit de un autoturism, pe str. Barbu Lăutaru

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un minor din Alba Iulia a fost transportat de urgență la spital, sâmbătă în jurul orei 14.00, după ce a fost acroșat de un autoturism.

Potrivit polițiștilor accidentul s-a produs pe str. Barbu Lăutaru, din municipiu. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE: Victima este un băiețel de 3 ani care se juca pe marginea drumului și care a sărit în fața mașinii. Din fericire, autoturismul nu avea viteză astfel că acesta s-a ales doar cu răni ușoare fără să necesite internare în spital.

Accidentul s-a produs în apropiere de sediul Clinimed. Mașina implicată este un Renault Scenic, înmatriculat în Spania, condus de o șoferiță de 53 de ani.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în Galda de Sus și Cetea: Investiție de peste 13 milioane de lei. Licitația lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră în Galda de Sus și Cetea: Investiție de peste 13 milioane de lei. Licitația lansată pe SEAP Administrația comunei Galda de Jos, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede realizarea de sisteme de alimentare cu apă și rețele de canalizare menajeră […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea