Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident lângă pasarela din Partoș – 3 autoturisme avariate

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Circulația la ieșire din Alba Iulia, pe pasarela din Partoș, este restricționată pe un sens de mers, începând cu ora 17.00, din cauza unui accident de circulație.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba 3 autoturisme au intrat în coliziune. Unul dintre pasagerii aflați în autovehiculele implicate în accident acuză dureri. La fața locului s-a deplasat echipa de cercetare și o ambulanță.

UPDATE 1: Din informațiile de la locul accidentului se pare că acesta s-a produs din cauza nepăstrării distanței regulamentare în trafic și neatenția șoferilor.  Este vorba despre o tamponare în lanț care s-a soldat cu avarierea celor 3 autoturisme și cu rănirea ușoară a unuia dintre șoferi care acuză dureri în zona gâtului.

UPDATE 2: Cele trei autoturisme (Volkswagen, BMW și Dacia Logan) sunt înmatriculate în Alba. Acestea circulau în coloană iar în momentul în care șoferul celui din mijloc a frânat brusc mașina a fost lovită din spate, de BMW, și apoi proiectată în Loganul din față.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea