Rămâi conectat

Actualitate

Unul dintre cei patru spărgători de biserici, arestat preventiv. Este din Cugir și are 29 de ani

Ziarul Unirea

Publicat

în

Unul dintre cei patru tineri, cercetați pentru comiterea a șapte infracțiuni de furt din interiorul unor biserici, localuri de alimentați publică, precum și din alte imobile, a fost arestat prevenit. Acesta este din Cugir și are 29 de ani.hoti biserici Alba (1)

Judecătoria Alba Iulia a admis, vineri, propunerea formulată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și dispune arestarea preventivă a inculpatului Mihu Mihai Dacian pe o perioadă de 30 de zile.

Inculpatul a solicitat arest la domiciliu sau control judiciar, însă cererea i-a fost respinsă.

Poliția Alba a precizat că în perioada septembrie 2015 – februarie 2016 cei patru tineri, din Cugir și Șibot, au pătruns pe timp de noapte în incinta a trei biserici, a două case, respectiv a unui magazin și a unui cabinet veterinar, aflate pe raza județului Alba, de unde au sustras bani, ţigări, precum şi diverse bunuri şi valori (aparatură electrocasnică, scule, alimente, aparatura electronică, etc.).

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 14 și 29 de ani, au sustras bani inclusiv din cutia milei. Poliţiştii au dispus săptămâna trecută faţă de două persoane, respectiv un minor de 16, din comuna Şibot şi un bărbat de 29 de  ani, din oraşul Cugir, măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Minorul este, acum, cercetat sub control judiciar.

Bărbatul de 29 de ani reţinut a fost eliberat din Penitenciar în anul 2015, unde a executat o pedeapsă privativă de libertate tot pentru infracţiuni de furt. (D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE jandarmi 2024: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE jandarmi 2024: Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba recrutează candidați pentru concursul de admitere la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” Inspectoratul de Jandarmi Județean Avram Iancu Alba, organizează recrutarea candidaţilor pentru admiterea în cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” din București pentru anul universitar 2024 – 2025. Candidații trebuie să aibă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea