Rămâi conectat

Sport

Uniristul Marcel Rusu, noul antrenor principal al CS Zlatna

Dan HENEGAR

Publicat

în

Uniristul Marcel Rusu este noul antrenor principal al formației CS Zlatna, formație clasată pe poziția a 9-a a Ligii a 4-a. Tehnicianul albaiulian va continua în paralel să activeze la Unirea Alba Iulia, ca și coordonator al Centrului de copii și juniori.

Zlatna înseamnă mult pentru mine, în cariera de jucător. Am petrecut aici aproape două decenii. Nu pot face minuni peste noapte, dar vreau să schimbăm fața echipei și să pun umărul pentru a reuși  rezultate cât mai bune„, a declarat Marcel Rusu.

Gruparea de pe Ampoi este prima din cel de-al 4-lea eșalon care schimbă pe banca tehnică, eșecul, 1-9 la Stremț, însemnând ultimul joc pentru antrenorul Tiberiu Boca.

Fost portar la Minaur Zlatna mai bine de un deceniu, Marcel Rusu a mai lucrat la echipa zlătneană, în calitate de secund al lui Jan Gavrilă, inclusiv în Divizia B.

Marcel Rusu va debuta pe banca noii echipe sâmbătă, pe teren propriu, la ora 16.00, meci fără spectatori, contra Olimpiei Aiud. „Din punct de vedere sportiv nu avem ce să-i imputăm lui Tiberiu Boca, însă avem nevoie de disciplină la echipă, de o mână forte„, a spus Cristian Aron, președintele CS Zlatna.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea