Rămâi conectat

Curier Județean

Un tânăr din Arieșeni a decedat într-un grav accident auto lângă Oradea. A intrat frontal într-un microbuz cu pasageri

Bogdan Presecan

Publicat

în

Luni în localitatea Arieșeni clopotele bisericii au bătut, anunțând decesul unui tânăr din comună care și-a pierdut viața duminică în urma unui grav accident de circulație petrecut pe DN 19, la ieşirea din localitatea Ianca spre Oradea.

Nouă echipaje ale SMURD şi ale Ambulanţei Bihor au intervenit la locul accidentului, în accident fiind implicate 11 persoane.

Potrivit IPJ Bihor, Adrian Negrea de 23 de ani din judeţul Alba, în timp de conducea un autoturism Opel Astra, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga şi a pierdut controlul asupra direcţiei. Ca urmare, a pătruns pe contrasens unde s-a izbit frontal de un microbuz plin cu pasageri, care făcea cursa Oradea – Satu Mare – Baia Mare.

În urma impactului, atât şoferul din Alba, cât şi conducătorul microbuzului în vârstă de 52 ani din Oradea, au suferit multiple leziuni, ambii fiind transportaţi în stare gravă la Spitalul Judeţean din Oradea. Pe lângă cei doi şoferi au fost răniţi, ceva mai uşor, şi cinci pasageri din microbuz. Alţi patru pasageri, inclusiv o fetiţă de doar zece luni, au scăpat cu răni minore, contuzii sau escoriaţii.

Potrivit SMURD Oradea „tânărul şofer de 23 de ani a fost găsit în stop cardio-respirator şi a fost resuscitat. El suferise leziuni la nivelul tuturor zonelor corpului. Fiind în stare extrem de gravă, medicii l-au dus direct în sala de operaţie.” Din păcate, acesta a decedat după câteva ore, la spital, în ciuda eforturilor depuse de echipele medicale.

Se pare că Adrian Negrea împreună cu familia sa se mutase în urmă cu puțin timp din comuna Arieșeni în localitatea Ștei.

foto: FAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea