Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un singur candidat înscris la concursul pentru șefia OIR POSDRU Centru, remunerată cu peste 16.000 de lei brut

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Un singur candidat înscris la concursul pentru șefia OIR POSDRU Centru, remunerată cu peste 16.000 de lei brut!

PSD Alba este pe cale de a-și impune omul la conducerea OIR POSDRU Centru, unul dintre cele mai râvnite posturi din județ prin prisma câștigului lunar cu care este remunerat, peste 16.000 de lei brut.

În urma încheierii perioadei de depune a dosarelor, în 26 martie 2019, a fost înregistrată o singură candidatură, a Ionelei Mihăilescu, cea care deține deja funcția de director executiv al agenției în regim de interimat încă din decembrie 2018.

Proba scrisă se va desfășura în 1 aprilie 2019. Ionela Mihăilescu a lucrat în ultimii ani la Agenţia Judeţeană Alba pentru Plăţi şi Inspecţie Socială (AJPIS) din subordinea Ministerului Muncii, iar în 2018 s-a transferat la OIR.

În iulie 2018, când postul de director al OIR POSDRU Centru a fost prima dată scos la concurs, Mihăilescu s-a înscris alături de alte două candidate, însă niciuna nu a reușit să obțină punctajul necesar promovării probei scrise. De atunci agenția este condusă în regim de interimat. Până în iulie 2018, funcția de director a fost deținută de Alexandra Rus.

Aceasta ocupă în prezent funcția de director executiv adjunct. Directorul executiv al OIRPOSDRU Centru are un venit brut lunar de bază de 16.110 lei, iar directorul adjunct – 14.924 de lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident ÎNFIORĂTOR pe DJ705: Cinci persoane au DECEDAT după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident ÎNFIORĂTOR pe DJ705: Cinci persoane au DECEDAT după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un cap de pod Un accident rutier a avut loc duminică noaptea pe DJ705. Cinci persoane au murit după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea