Rămâi conectat

Actualitate

Un minor din Cricău și-a lăsat un consătean fără motoscuterul parcat în fața porții

Bogdan Presecan

Publicat

în

La data de 17 octombrie, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Galda de Jos l-au identificat pe principalul suspect de comiterea furtului unui motoscuter, în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 15.10.2012.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în noaptea de 10/11.10.2012, F.I.A., un minor de 16 ani, din comuna Cricău, a sustras din faţa  unui imobil din Cricău, un moped aparţinând unui cetăţean din aceeaşi localitate.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului iar faţă de minor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea