Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un hotel din Alba Iulia face un APEL la unitate către toți românii din Diaspora, în contextul refuzului Austriei de a ne lăsa în Schengen: „Lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un hotel din Alba Iulia face un APEL la unitate către toți românii din Diaspora, în contextul refuzului Austriei de a ne lăsa în Schengen: „Lăsați-i să-și îngrijească singuri bătrânii”

Reprezentanții Hotel Elisabeta, unul dintre cele mai recunoscute hoteluri din Alba Iulia, au făcut public un apel la unitate pentru toți românii din Diaspora, în actualul context politic.

„Hotel Elisabeta cheama la unitate romanii plecati la munca in Diaspora!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cei afectati in mod direct de refuzul Austriei de a ne primi in Schengen, sunt cetatenii romani care muncesc DE VOIE SAU DE NEVOIE in statele U.E! Ei au demonstrat ca sunt o forta, au contribuit decisiv la ultimele alegeri prezidentiale. Sa nu ne lasam umiliti de Austria, Olanda si nici de alte state din U.E.

Daca nu ne vor, lasati firmele de constructii, hotelurile, restaurantele,
sa lucreze fara voi, lasati-i sa-si ingrijeasca singuri batranii, sa lucreze ei in agricultura si la alte munci grele. Faceti presiuni pe Guvernul Romaniei sa va creeze facilitati pt a va putea intoarce definitiv acasa si sa fiti retribuiti la fel ca si afara.

Va vom fi alaturi!

Familiile voastre si firmele din Romania au nevoie de voi!

Acesta trebuie sa fie protestul vostru, noi o sa protestam in felul nostru……sa nu ne mai lasam calcati in picioare!”, au scris reprezentanții Vila Elisabeta, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura

Bogdan Ilea

Publicat

în

Taxa pe LUX s-a amânat până pe 30 septembrie: De ce nu s-a putut implementa măsura Taxa pe lux nu se va implementa până în toamnă. Statul a realizat că nu știe ce clădiri sau mașini vor fi impozitate sau cum se va calcula valorea impozabilă.  Executivul nici măcar nu a calculat impactul bugetar al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea