Un conducător auto fără permis a încercat să păcălească polițiștii, prezentând un act fals

Un bărbat din Veseuș s-a ales cu un dosar penal pentru 2 infracțiuni, după ce a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii din Blaj. Acesta, nu doar că se afla la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere, dar a și prezentat unul fals, în fața agenților de la rutieră.

La data de 18 iulie 2019, în jurul orei 07,30, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Veseuș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, bărbatul a prezentat un permis eliberat de autoritățile din Marea Britanie, care prezenta suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

Cu ocazia verificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor al vreunui permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și fals material în înscrisuri oficiale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...