Rămâi conectat

Curier Județean

Un conducător auto fără permis a încercat să păcălească polițiștii, prezentând un act fals

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Veseuș s-a ales cu un dosar penal pentru 2 infracțiuni, după ce a fost oprit pentru un control de rutină de polițiștii din Blaj. Acesta, nu doar că se afla la volanul unui autoturism fără a deține permis de conducere, dar a și prezentat unul fals, în fața agenților de la rutieră.

La data de 18 iulie 2019, în jurul orei 07,30, polițiștii din Blaj l-au depistat pe un bărbat de 41 de ani, din localitatea Veseuș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din Blaj, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. De asemenea, bărbatul a prezentat un permis eliberat de autoritățile din Marea Britanie, care prezenta suspiciuni cu privire la autenticitatea sa.

Cu ocazia verificării în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu figurează ca fiind posesor al vreunui permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis și fals material în înscrisuri oficiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea