Rămâi conectat

Actualitate

Un colegiu din Alba Iulia a ținut cont de regula anului bisect. Domnii și băieții au primit mărțișoare

Dragoş Suciu

Publicat

în

Elevele Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia au ținut cont de regula anului bisect și au oferit conform tradiției, în dar, de 1 Martie, mărțișoare domnilor ofițeri, subofițeri, profesori și colegi.

12798850_542191545955173_5408830665236645740_nPrintre cei care au primit mărțișor se numără și comandantul colegiului, colonel Marcel Domșa.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a Colegiului Militar din Alba Iulia, mărțișoarele au fost confecționate chiar de eleve.

Citește și: Mesaje de 1 martie • Mesaje de Mărţişor • Mesaje de primăvară, SMS -uri, felicitări şi urări frumoase pe care le puteţi trimite odată cu venirea primăverii

”În anul bisect, o regulă nescrisă spune că domnii sunt cei care primesc mărțișoare. Elevele colegiului nostru au ținut cont de acest aspect și au trecut la treabă. În micul atelier de mărțișoare au împletit cu mult drag și deosebită bucurie firul alb și roșu și au creat mărțișoare originale. De dimineață, mărțișoarele lor hand-made au fost oferite domnilor ofițeri, subofițeri, profesori și colegi. Surpriza a fost foarte frumoasă, a stârnit multă bucurie, emoție și a adus multe zâmbete”, se arată în mesajul postat pe site-ul de socializare.

La finalul mesajului, reprezentanții instituției de învățământ urează tuturor o primăvară frumoasă ”cu soare și cu ploi, cu căldură îmbietoare şi cu multe flori”

La Colegiul Militar din Alba Iulia sunt scoase la concurs, în fiecare an, câte 120 de locuri dintre care 20 sunt pentru fete.

[nggallery id=1698]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Rutele ocolitoare ale Văii Oltului (DN7) în perioada defrișării versantului. Anunțul CNAIR Pentru executarea lucrărilor de defrișare a versantului aflat în zona de protecție a DN 7, pe sectorul cuprins între km 242+600 și km 250+000 se va institui măsura de închidere a circulației rutiere zilnic în intervalul orar 06:00 – 20:00, aceasta urmând […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea