Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Sebeș, care conducea beat un autoturism, a fost oprit în trafic de un stâlp de electricitate

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ieri, la orele 18:00, poliţiştii rutieri din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, produs pe strada Alunelului din municipiul Sebeş.

Potrivit IPJ Alba, “din cercetări a rezultat că C.G., de 45 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat într-un stâlp de electricitate.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 1,07 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui C.G. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a împlinit 71 de ani: Moment aniversar în Arhiepiscopia Alba Iuliei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a împlinit 71 de ani: Moment aniversar în Arhiepiscopia Alba Iuliei Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu împlinește marți, 2 iulie, frumoasa și venerabila vârstă de 71 de ani. ”Pentru dreptslăvitorii creștini ai Eparhiei Alba Iuliei, ziua de 2 iulie reprezintă un prilej de aleasă bucurie duhovnicească și de smerită recunoștință față de cel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea