Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE FOTO: Un bărbat din Cergău a încercat să violeze o fetiţă de 10 ani. Acum stă pe arest la IPJ Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

UPDATE: Tribunalului Alba  a dispus faţă de inculpat  arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile.

Un bărbat de 21 de ani din comuna Cergău, judeţul Alba a fost reţinut de poliţişti, marţi, 6 martie pentru că a a dezbrăcat de haine o fetiţă de 10 ani după care a încercat să o violeze. Copila a scăpat din mâinile tânărului înfierbântat în momentul în care concubina acestuia a surprins întreaga scenă.

Poliţiştii din Blaj au fost sesizaţi luni, 5 martie, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orelor 15.00, fiica sa, în vârstă de 10 ani, în timp ce se juca împreună cu mai mulţi copii, în curtea lui N.S., de 21 de ani, din localitatea Cergău Mic, judeţul Alba, a fost dezbrăcată de haine de pe ea în vederea întreţinerii de acte sexuale.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care împreună cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, au constat în urma cercetărilor că N.S., sub pretextul curăţării unui horn, a urcat în podul locuinţei sale împreună cu minora în vârstă de 10 ani, unde, profitând de naivitatea ei, i-a solicitat să se dezbrace de pantaloni şi lenjerie, a atins-o cu mâinile în zonele intime după care a împins-o pe nişte haine, şi-a dat pantalonii jos cu intenţia de a întreţine un raport sexual normal cu fetiţa, moment în care a fost surprins de concubina sa, care a oprit la timp o nenorocire.

Minora a fost supusă unui consult medico legal care certifică prezenţa unor leziuni traumatice recente la nivelul membrelor superioare şi membrului inferior drept şi la nivelul organelor genitale externe.

Imediat N.S a fost reţinut pentru 24 ore şi depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba urmând ca în cursul zilei de azi Tribunalul Alba să decidă dacă va fi sau nu arestat preventiv pentru săvârşire infracţiunii de tentativă de viol.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea