Rămâi conectat

Actualitate

Un autoturism a intrat într-un stâlp de electricitate la Țelna

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un accident auto a avut loc miercuri seară, în jurul orelor 21.30 pe strada Principală din localitatea Țelna. Un autoturism a intrat într-un stâlp de medie tensiune provocându-i avarii ușoare.

Șoferul mașinii, o tânără de 22 ani, a suferit răni ușoare.

Potrivit polițiștilor rutieri din cadrul IPJ Alba, tânăr apierdut controlul direcției de mers într-o curbă, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu stâlpul.

UPDATE raport IPJ Alba: La data de 17.10.2012, ora 21.30, pe strada Principală din localitatea Ţelna, comuna Ighiu, o tânără de 22 de ani, din comuna Ighiu, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza într-o curbă, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un stâlp din beton de la reţeaua de electricitate.

În urma accidentului conducătoarea auto a suferit leziuni la nivelul braţului stâng şi al piciorului drept, rămânând internată în spital.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea