Rămâi conectat

Politică Administrație

Ucraina se pregătește de război: A fost emis un decret de chemare a rezerviștilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ucraina se pregătește de război: A fost emis un decret de chemare a rezerviștilor

În cursul serii de marți, 22 februarie, președintele Ucrainei, Volodymyr Zelensky, a semnat, un decret privind recrutarea rezerviștilor într-o perioadă „specială”. Aceștia sunt cetățeni care sunt incluși în rezerva operațională.

„Vrem tăcere. Dar dacă azi rămânem tăcuți, atunci mâine vom dispărea”, s-a adresat Zelenski ucrainenilor.

„Astăzi nu este nevoie de mobilizare generală. A fost emis un decret de chemare a rezerviștilor într-o perioadă specială. Vorbim exclusiv de cetățenii încadrați în rezerva operațională”, a spus președintele din Ucraina.

Anunțul președintelui din Ucraina a fost făcut după declarațiile lui Vladimir Putin, în care a recunoscut independența Donețkului și Luganskului.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni

Bera Larisa

Publicat

în

Dezvoltarea sistemului informatic în primăria comunei Doștat: Licitație lansată pe SEAP pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetățeni Administrația comunei Doștat, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede implementarea unui sistem informatic pentru simplificarea procedurilor administrative în primărie. Citește și: Reabilitarea și modernizarea primăriei Doștat: Licitația de aproape jumătate de milion de lei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea