UAB: A 6-a ediție a evenimentului ”Lumini! Cameră! Publicitate!”, în 11 decembrie, la Alba Iulia

Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia organizează în data de 11 decembrie 2017, ora 18:00, la casa de Cultură a Studenţilor cea de-a șasea ediţie a evenimentului „Lumini! Cameră! Publicitate!”.

Acesta oferă publicului larg șansa de a lua contact cu lumea publicității în stilul imaginat de Jean-Marie Boursciot, prin „Noaptea devoratorilor de publicitate”.

Pe tot parcursul evenimentului, care va dura aproximativ 3 ore, pot fi vizionate 4 calupuri publicitare, împărțite pe teme interesante și atractive: Made in Romania, Celebrities & Sports & Brands, Amuzante, Best of Superbowl. Bineînțeles, nu vor lipsi concursurile și premiile surpriză.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Alba.

În cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, din anul 2009 îşi desfăşoară activitatea Cercul de Marketing. Membrii Cercului sunt studenţi ai specializării Marketing şi nu numai, pasionaţi de acest domeniu.

Printre activităţile desfăşurate de către aceştia se numără: vizite de lucru la companii şi agenţii de publicitate, realizarea de studii de piaţă, organizarea de workshopuri pe diferite teme cu invitaţi din mediul de afaceri local.

Preşedintele Cercului de Marketing este studentul Apostu Sergiu, iar coordonatorii sunt conf.univ.dr. Andreea Muntean, lect.univ.dr. Carmen Paştiu şi prep.univ.drd. Silvia Maican.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...