Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

„Turist” din Dâmbovița, cu dosar penal în Alba Iulia. Acesta a plecat acasă cu două televizoare dintr-un apartament închiriat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un tânăr din Dâmbovița a fost identificat de polițiștii din Alba Iulia ca fiind persoana bănuită de furtul a două televizoare dintr-un apartament din municipiu, în care a fost cazat în regim hotelier. Prejudiciul se ridică la valoarea de 1.000 de lei.

La data de 4 august 2019, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliție Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din Târgoviște, județul Dâmbovița, ca persoană bănuită de săvârșirea unei infracțiuni de furt, faptă sesizată poliției la începutul lunii iulie 2019.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Se pare că, în perioada 04 – 09.07.2019, în care a fost cazat, în regim hotelier, într-un apartament din Alba Iulia, bărbatul ar fi sustras două televizoare, în valoare totală de 1.000 de lei.

Față de tânăr, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt precum și pentru recuperarea prejudiciului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir

Unirea Ziarul

Publicat

în

Oferte din SUA și Franța pentru creșterea capacității de producție a muniției de tip NATO la UM Cugir România face pași timizi pentru a crește producția de muniție de tip NATO. Cererea pe piața internațională a crescut semnificativ după invazia Rusiei în Ucraina, dar sunt cereri și la nivelul Armatei Române. Una dintre cele mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea