Rămâi conectat

Politică Administrație

Transport GRATUIT pentru pensionarii din comuna Sântimbru pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ: Noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL

Ziarul Unirea

Publicat

în

Transport GRATUIT pentru pensionarii din comuna Sântimbru pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ: Noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL

Pensionarii din comuna Sântimbru beneficiază de transport gratuit pe mai multe rute ale companiei de transport local STP Alba, din județ după ce noi localități s-au alăturat Asociației AIDA-TL.

”Ne bucurăm să venim înaintea dumneavoastră cu noi vești bune și anume că prietenii noștri din localitatea Henig – comuna Berghin, ni s-au alăturat în Asociatia AIDA-TL – astfel, compania de transport local STP Alba, va avea de acum înainte rute de călătorie înspre și dinspre această localitate.

Citește și: Municipiul Aiud și-a înmatriculat cele 16 autobuze electrice: proiect pentru transport public ecologic

 

Locuitorii – PENSIONARI ai comunei Sântimbru vor beneficia de TRANSPORT GRATUIT și înspre această localitate nou venită, pe lângă cele de până acum”, au anunțat reprezentanții administrației locale..

De la data de 1 iulie 2024 și orașul Teiuș și comuna Stremț au făcut pasul deosebit de important pentru locuitorii lor și s-au alăturat Asociației AIDA-TL.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară de Transport Public (AIDA –TL) a fost creeată  pentru a gestiona transportul public în zonă.

Membrii FONDATORI ai AIDA – TL au fost administrațiile – Alba Iulia, Ciugud și Sântimbru – iar ulterior s-au alaturat Întregalde, Galda de Jos, Cricău, Ighiu și Mihalț, iar recent și localitățile amintite mai sus.

Președintele AIDA ales prin votul reprezentanților fiecărei administrații membre, este Ioan Iancu Popa, primarul comunei Sântimbru.

Toți pensionarii din fiecare sat al comunei Sântimbru, vor beneficia de transport gratuit pe toate autobuzele STP. Transportul gratuit este valabil ÎNSPRE, DINSPRE ȘI ÎN INTERIORUL localitătilor care fac parte din ”AIDA” transport local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA

Unirea Ziarul

Publicat

în

Donald Trump a devenit OFICIAL candidatul Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale din SUA Partidul Republican l-a nominalizat oficial luni pe Donald Trump drept candidat al său la preşedinţie pentru scrutinul prezidenţial din 5 noiembrie, informează Reuters. Anunţul a fost făcut în cadrul convenţiei naţionale a Partidului Republican, care se desfăşoară între 15-18 iulie în Milwaukee, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea