Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

TRAGEDIE în Belgia: Un român decedat și patru răniți după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Din cauze încă necunoscute o clădire aflată în construcție, în Anvers, Belgia,s-a prăbușit, vineri, făcând trei victime, printre care şi un român. Un român se numără printre cei trei muncitori care și-au pierdut viața în orașul belgian Anvers, după ce o clădire aflată în construcție s-a prăbușit. De asemenea, printre cei 12 răniți, sunt și patru conaționali.

Din motive încă necunoscute, o parte a clădirii s-a prăbușit și a doborât schelele pe care se aflau muncitorii. 3 au fost găsiți decedați, 12 au fost recuperați în viața, iar alți doi sunt în continuare dați dispăruți. Pompierii au adus și câini ca să-i caute.

12 persoane au fost scoase de sub dărămături, iar 8 dintre ele au ajuns la spital, în stare gravă, iar un altul a murit. Alți 5 oameni sunt încă în ruine, iar pompierii au adus și câini să-i caute.

Potrivit unui muncitor, schela s-a plăbușit brusc în timp ce muncitorii erau ocupați să curețe fațada. Asta în timp ce un alt grup de muncitori lucrau la demolarea unei podele, din care patru oameni au fost dați dispăruți.

Sursa: digi24.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din UE în luna iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

România, cea mai ridicată rată anuală a inflaţiei din UE în luna iulie Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a crescut în luna iulie până la 2,8%, de la un nivel de 2,6% în iunie, iar România este, din nou, ţara cu cea mai ridicată inflaţie din blocul comunitar, arată datele publicate de Eurostat. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea