Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Traficul feroviar, deschis pe toate magistralele. Circulația trenurilor este adaptată la condiții meteo nefavorabile

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Compania Națională de Cai Ferate informează că traficul feroviar este deschis pe toate magistralele de cale ferată, circulația trenurilor fiind, însă, adaptată la condiții meteo nefavorabile.

Tren-iarnaAngajații companiilor feroviare sunt la dispoziția călătorilor prin informarea permanentă despre modificările care pot interveni în graficul trenurilor, precum și prin intervenția permanentă astfel încât circulația trenurilor să se desfășoare în condiții de siguranță toate rutele de cale ferată. Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească. De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire sau de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, scrie Agerpres.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform unei atenționări emise de Administrația Națională de Meteorologie, până în 4 ianuarie, ora 12.00, ninsorile se vor extinde dinspre sud-vestul extrem al țării și vor cuprinde treptat regiunile sudice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi de aproximativ 10 cm. În Oltenia și vestul Munteniei vântul va avea intensificări temporare, atingând la rafală 50…55 km/h, iar în sudul Banatului 60…70 km/h, viscolind zăpada.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea