Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO: Trafic îngreunat două ore, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, după ce patru camioane s-au ciocnit. O persoană rănită și șase animale moarte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Traficul rutier a fost blocat, pe o bandă, mai bine de două ore, miercuri dimineața, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autocamioane, dintre care unul care transporta vaci. 

În urma impactului, o persoană a fost rănită ușor, iar toate cele 6 animale transportate de unul dintre autovehiculele implicate în accident, au  murit.

”Trafic îngreunat pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona benzinăriei Europa, din cauza unui accident rutier în care sunt implicate patru autocamioane. O persoană, posibil rănită ușor. Se circulă alternativ, pe o bandă, cu dirijare de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia”, a anunțat Poliția Alba.

De asemenea, un echipaj al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba a fost chemat să intervină. ”Detașamentul Alba Iulia intervine la un accident rutier, o victimă, pe șoseaua de centură din Alba Iulia”, a anunțat ISU Alba.

UPDATE: Potrivit Poliției Alba, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanței în mers, iar coliziunile au fost față – spate. Șoferul unui trailer nu ar fi respectat distanța în mers față de autovehiculul din față (camionul care transporta vaci) și a intrat în coliziune cu acesta, ulterior fiind implicate alte două autovehicule.

Victima, șoferul camionului care transporta animale, a primit îngrijiri la fața locului și  a refuzat transportul la spital.

Potrivit InfoTrafic Poliția Română, evenimentul rutier a avut loc în jurul orei 6.50.

La ora 9.45, circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Alba-Iulia s-a reluat în condiţii normale, a anunțat IPJ Alba.

Revenim cu amănunte.

[nggallery id=4859]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ioan Tiurean, motociclistul din Alba, despre experiența pe două roți până în Coreea de Sud și Japonia: „A fost aventura vieții mele, a fost cireașa de pe tort”

Bera Larisa

Publicat

în

Ioan Tiurean, motociclistul din Alba, despre experiența pe două roți până în Coreea de Sud și Japonia: „A fost aventura vieții mele, a fost cireașa de pe tort” Ioan Tiurean, motociclistul din Blaj și maestru în taekwondo a avut parte de aventura vieții sale. A parcurs aproape 37.000 de kilometri pe două roți, până în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea