Rămâi conectat

Ştirea zilei

TITULARIZARE 2020: Examenul a fost amânat până la sfârșitul stării de alertă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat amânarea examenului de Titularizare 2020 până după starea de alertă. Această amânare este datorată social-democraților, care, au introdus un articol în baza căruia s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

„Examenul de titularizare a fost suspendat până la momentul suspendării stării de alertă. Cadrul legal impunea Ministerului Educației să ia această măsură. După cum bine se știe, prin legea nr. 55 a fost introdus de grupul parlamentar PSD un articol (27/3, n.r.), prin care s-a impus autorității publice să nu mai poată organiza niciun fel de concurs.

Asta a însemnat să suspendăm acest examen de titularizare pentru profesori, iar imediat ce va înceta starea de alertă și vom avea posibilitatea susținerii acestui examen, o să-l susținem”, a spus Anisie, la Realitatea Plus.

„Aș vrea totuși să spun că examenul pentru definitivare în învățământ rămâne valabil și se susține pe data de 22 iulie”, a adăugat ministrul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Truck Tunning Art 2024: PROGRAMUL celei de-a cincea ediții, din Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, concerte și tombolă cu premii pentru vizitatori A mai rămas puțin peste o săptămână până la unul din cele mai așteptate evenimente ale anului din Cetatea Alba Carolina. Truck Tunning Art revine și anul acesta la Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea