Rămâi conectat

Ştirea zilei

Terase sezoniere, de la mijlocul lunii aprilie, în Piața Cetății și pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. În centru, nicio mișcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

O parte din comercianții restaurantelor, barurilor și cafenelelor din Piața Cetății, respectiv de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, nu au fost luați prin ”surprindere” de vremea frumoasă și și-au deschis terasele de la mijlocul lunii aprilie, unii chiar înaintea sărbătorilor Pascale.

[nggallery id=334]

 Vremea frumoasă din ultimele zile nu a avut același raport ”cauză-efect” pentru comercianții din centrul municipiului, unde, nicio terasă nu este deschisă.

terase sezoniere02 terase sezoniere01Rămâne ca administrația publică locală să stabilească regulamentul și orarul de funcționare; se știe, anii trecuți, locuitorii de pe Bulevardul Transilvaniei au fost deranjați de poluarea fonică.

Până la mijlocul lunii aprilie au fost deschise în jur de 6 terase la Alba Iulia – 3 în Piața Cetății, 3 pe Bulevardul Transilvaniei.

Terasele din Șanțurile Cetății reprezentau, pe lângă relaxarea din timpul zilei, chiar un centru de distracție în serile de weekend, acestea urmând să-și reînceapă activitatea și în acest an, cel mai probabil la începutul verii.

În ultimele zile, la Alba Iulia, au fost înregistrate temperaturi prielnice funcționării teraselor sezoniere (+15 de grade Celsius).

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Încă un telescaun la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea