Rămâi conectat

Societate

Teatrul de Păpuşi Prichindel: spectacol de comedie IMPROSHOW CU IMPROSPECTATORII

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

   Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia vă invită joi,  21 iunie,  începând cu ora 18.00, la spectacolul de comedie IMPROSHOW CU IMPROSPECTATORII.

Spectacolul este o producţie a Universităţi de Artă Teatrală Tg. Mureş şi se joacă la ora actuală cu mare succes în ţară. Din distribuţie fac parte actorii: Alina Stancu, Liviu Topuzu, Eugen Neag, Andrei Stan, Georgiana Ghergu, George Sfîrîială.

„IMROSHOW CU IMPROSPECTATORII este un spectacol de comedie interactiv şi de bună calitate. Spectacolul se  joacă la ora actuală cu mare priză la public şi cred că spectatorii din Alba Iulia se vor simţi minunat timp de o oră plină de râs şi voie bună”,  a declarat Ioana BOGĂŢAN, manager.

Spectacolul se va desfăşura la Sala Teatrului de Păpuşi Prichindel din Alba Iulia.

Preţul unui bilet este de 10 lei şi se pot procura de la sediul Teatrului de Păpuşi Prichindel Alba Iulia  zilnic, între orele 09.00 – 15.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea