Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Taxa de solidaritate OMV: Cum aruncă Iohannis mingea în curtea ministerului de Finanțe

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Taxa de solidaritate OMV: Cum aruncă Iohannis mingea în curtea ministerului de Finanțe

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat înainte reuniunii Consiliului European că în ceea ce privește taxa de solidaritate care ar trebui să fie plătită de OMV situația ar trebui clarificată de ministerul Finanțelor.

„Dcacă va plăti sau nu o să vă spună cu siguranță cei care au făcut normativul, adică ministerul Finanțelor. Am fost puțin surprins când m-am informat după aprobare cum s-a discutat această chestiune și am aflat că de exemplu, ministerul Energiei nu a fost cooptat în discuție.

Chestiunea s-adiscutat la nivel de finanțe, ceea ce este, în prnicipiu, în regula pentru că discutăm despre o taxă sau impozit.

Solicitarea mea a fost una singură: ca acest act să fie legal și clar, adică să nu încalce nicio directivă și să nu apară nicio dicuție dacă este sau nu este. Rezultatul îl vedem cu toții la televizor, toată ziua buză ziu se discută dacă este sau nu este. Cred că cei care au lucrat pe document trebuie să-l clarifice.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea