Rămâi conectat

Actualitate

Tânăr din Alba reținut de polițiști pentru furtul unui autoturism

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş l-au reţinut pe un tânăr din comuna Cut, care a sustras autoturismul unui concetăţean. Ulterior, maşina a fost abandonată, pe un drum de hotar, între comunele Daia Română şi Cut.

 

Potrivit IPJ Alba, “în data de 18 octombrie 2015, în jurul orelor 0500, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată prin 112, de către o femeie din comuna Cut, cu privire la faptul că, în timpul nopţii precedente, i-a fost sustras autoturismul pe care-l lăsase parcat în faţa locuinţei.

 

În urma cercetărilor efectuate cu operativitate de poliţiştii Secției 7 Poliţie Rurală Sebeș împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Cut, a fost identificată persoana bănuită de comiterea furtului, în persoana unui tânăr de 28 de ani, din comună.

 

Se pare că, în noaptea de 17/18 octombrie 2015, F.V.I. a pătruns în locuinţa proprietarei autoturismului şi a sustras cheile autoturismului. Ulterior a condus autoturismul pe drumul de hotar ce face legătură între comunele Cut şi Daia Română însă, la un moment dat s-a împotmolit şi l-a abandonat.

 

Poliţiştii au luat faţă de F.V.I., măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 19 octombrie, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

1 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în mai multe localități din Alba, până la ora 16.30

Ziarul Unirea

Publicat

în

1 iulie 2024 | COD GALBEN de FURTUNĂ în mai multe localități din Alba, până la ora 16.30 ANM a emis o atenionare cod galben de furtună, valabilă în mai multe localități din Alba până la ora 16.30. Citește și: Cum va fi vremea în IULIE 2024: Săptămâni de foc, cu temperaturi insuportabile în luna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea